Repetitionsutbildning i HLR

Repetitionsutbildning i hjärt-lungräddning

Har Du gått grundutbildning i HLR med hjärtstartare och luftvägsstoppsutbildning och vill repetera dina kunskaper, gå en REPETITIONSUTBILDNING!

 

HLR-rådet rekommenderar repetitionsutbildning varje halvår men minst 1 gång per år. Om det går längre tid än 1 år rekommenderas deltagaren ny grundutbildning.

Utbildningsprogrammet i HLR-repetition är baserat på medicinska riktlinjer från European Resuscitation Council (ERC) 2010. Det är anpassat för utbildning i stor skala med ett standariserat innehåll och metodik.

 I Repetitionsutbildningen ingår:

  • Snabb repetition av grundläggande kunskaper inom HLR med hjärtstartare och luftvägsstopp
  • Scenariobaserad utbildning, så att deltagare kan träna i verklighetsanpassad miljö
  • Diskussion och utvärdering på vad som hände, hur Du agerade och hur arbetet organiserades
  • Fokus på olika typer av situationer och problem vid hjärtstopp

Utbildningstid: ca 2 timmar beroende på utbildningens upplägg (filmbaserad och instruktörsledd) och på antal kursdeltagare.

Antal deltagare: max 20/kurs

Förkunskaper: Kunskaper i hjärt-lungräddning med hjärtstartare

Instruktör: Certifierad instruktör av Svenska rådet för hjärt-lungräddning med mångårig erfarenhet inom sjukvård, skola och HLR-utbildningar.

Repetitionsutbildning i HLR ges endast skräddarsydd.

 För att komma till bokningsförfrågan klicka här…

Vid intresse för fler kurstillfällen (fler deltagare) eller prenumeration av kurserna (en gång per år) tillämpas mängdrabatt. Vänligen kontakta oss för offert.

I alla priser ingår utbildning med Svenska rådets för hjärt-lungräddning certifierade instruktör och registrering av utbildningen hos Svenska rådet för hjärt-lungräddning, samt kompetenskort till varje deltagare.

 

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig med frågor, funderingar  och beställningar.

Senaste inläggen