TaktilTouch® / TAKTIL STIMULERING – Utbildningar

I samarbete med Skola för Beröring erbjuder vi på AGNES HEALTH utbildningar

i Taktil Stimulering (TaktilTouch®)

ERBJUDANDE !!!

krybannerh2016-2-134922

Utbildningarna är baserade på vetenskapliga, empiriska studier kring beröring och utförs enligt riktlinjer för metoden Taktil Stimulering (TaktilTouch®). 

 BERÖRINGSPEDAGOG 

Lär dig hur man använder medveten beröring i vård, omsorg, (re)habilitering, utbildning, friskvård och hälsa. Läs mer om Beröringspedagog genom att klicka här...

Har du Beröringspedagog – utbildning kan du utbilda dig vidare till:

TAKTILTERAPEUT 

Utbildningen är en påbyggnadsutbildning som ska ge teoretisk och praktisk kunskap om taktila insatser med Taktil Stimulering som grund. Fortbildningen ska ge deltagarna färdigheter att självständigt kunna planera, genomföra, utvärdera och arbeta med taktila insatser. Utbildningen ligger till grund för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Läs mer om Taktilterapeut genom att klicka här…Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

 Skola för beröring”Skola för Beröring utbildar beröringspedagoger och taktilterapeuter i Taktil Stimulering samt lärare i Taktil Stimulering under registrerat varumärke TaktilTouch®.

Målet är att alla i behov av beröring i sina liv ska erbjudas möjligheten att få beröringen som en väg mot hälsa. Vi vet redan att den terapeutiska beröringen leder fram till många goda effekter från smärtlindring till fördjupad glädje i livet. Beröringen passar i alla åldrar från spädbarn till den åldrande människan. Beröringen leder fram till ett meningsfullt liv utifrån de förutsättningar varje enskild människa har. Taktil Stimulering fungerar i alla kulturer och utbildningarna ges på flera språk.”

Kvalitetsgarant

Det finns många fördelar med att du väljer att gå en utbildning hos AGNES HEALTDu kommer att erbjudas kontinuerliga återträffar/öppet hus för utvecklande av de taktila erfarenheterna. Avsikten med träffarna är att man kan komma och lyssna samt dela med sig av sina erfarenheter med andra Taktilterapeuter och Beröringspedagoger.

Genom att AGNES HEALTH är delägare av Skola för Beröring kommer du att erbjudas kontinuerligt samarbete med Skola för Beröring/AGNES HEALTH vid olika arrangemang som Internationella Beröringsdagar, Hälsomässor och liknande där du kan marknadsföra taktilterapi, dig själv samt din eventuella verksamhet.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig med frågor, funderingar  och beställningar.

Senaste inläggen