Fortbildning för BERÖRINGSPEDAGOGER

Utbildningen är en fortbildning som ska förnya och fördjupa teoretisk och praktisk kunskap om taktila insatser med Taktil Stimulering som grund.

Skola för beröring”Skola för Beröring utbildar beröringspedagoger och taktilterapeuter i Taktil Stimulering samt lärare i Taktil Stimulering under registrerat varumärke TaktilTouch®.

Målet är att alla i behov av beröring i sina liv ska erbjudas möjligheten att få beröringen som en väg mot hälsa. Vi vet redan att den terapeutiska beröringen leder fram till många goda effekter från smärtlindring till fördjupad glädje i livet. Beröringen passar i alla åldrar från spädbarn till den åldrande människan. Beröringen leder fram till ett meningsfullt liv utifrån de förutsättningar varje enskild människa har. Taktil Stimulering fungerar i alla kulturer och utbildningarna ges på flera språk.”

Kvalitetsgarant

Kom ihåg!

Ta med din metodbok och fundera ut frågor som är viktiga för dig.

Det finns många fördelar med att du väljer att gå en utbildning hos AGNES HEALTDu kommer att erbjudas kontinuerliga återträffar/öppet hus för utvecklande av de taktila erfarenheterna. Avsikten med träffarna är att man kan komma och lyssna samt dela med sig av sina erfarenheter med andra Taktilterapeuter och Beröringspedagoger.

Genom att AGNES HEALTH är delägare av Skola för Beröring kommer du att erbjudas kontinuerligt samarbete med Skola för Beröring/AGNES HEALTH vid olika arrangemang som Internationella Beröringsdagar, Hälsomässor och liknande där du kan marknadsföra taktilterapi, dig själv samt din eventuella verksamhet.

ANMÄLAN:

Namn *

Företag

E-post *

Tel *

Datum

LUND - kontakta oss för datumGÖTEBORG - kontakta oss för datum

Välj kurs/föreläsning

Antal personer

Adress och Fakturauppgifter *

Meddelande

Jag accepterar bokningsregler *

För att läsa bokningsregler klicka här….

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig med frågor, funderingar  och beställningar.